Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na členskou schůzi BD ALKRO

12. 1. 2017

Vážení sousedé,

zveme Vás na členskou schůzi BD ALKRO.

Schůze se bude konat 31. 1. 2017 v sušárně domu 3048 od 18:30 hodin.

Program schůze:

  • přijetí stanov družstva v souladu s novým občanským zákoníkem a se zákonem o obchodních korporacích,
  • další informace o dění v družstvu.

Návrh stanov (pdf) je k dispozici na stránkách DB ALKRO (www.alkro.eu) a byl podrobně probrán na členské schůzi dne 22. 12. 2015. Na požádání můžeme návrh stanov zájemcům stále předat i v tištěné formě.

Pro přijetí stanov zákon předepisuje 100% účast všech členů družstva a přítomnost notáře.

Pokud se někdo nemůže z vážných důvodů dostavit, musí družstvu v předstihu doručit ověřenou plnou moc k zastupování na této schůzi. Formulář plné moci (docx), (pdf) najdete rovněž v této sekci.

Pokud je družstevní podíl ve společném vlastnictví, musí se na schůzi buď dostavit oba vlastníci, nebo stačí přítomnost jednoho z nich spolu s ověřenou plnou mocí druhého vlastníka.

Vzor plné moci (docx), (pdf) je na stránkách DB ALKRO (www.alkro.eu). Vytištěný formulář plné moci je také k dispozici u předsedy družstva. Plná moc musí obsahovat úředně ověřené podpisy. Podpisy lze ověřit na nejbližším Místním úřadu, na poště nebo u notářů. Cena je 30 Kč za jeden podpis.

Upozorňujeme, že pokud se někdo nedostaví nebo včas nedoručí plnou moc s ověřenými podpisy, bude muset uhradit odměnu notáře (předpoklad je 10 000 Kč) a ostatním členům družstva náklady za ověřování podpisů.

V Praze dne 10. 1. 2017

Za BD ALKRO

Milan Major, v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář